Home Computers Internet Download Gastenboek Contact Registreren
Webontwerp

U heeft uw domeinnaam geregistreerd en wil een website, wat nu ?

Eén ding is zeker : Uw website is uw aandacht waard !

Over het algemeen gebruiken metname bedrijven het internet als hèt medium om het grote publiek te bereiken. Daarom is het des te belangrijker dar uw website de juiste doelgroep bereikt en de juiste uitstraling heeft. Uw website als visitekaart ..........dat is uw aandacht waard.

Aantrekkelijke prijs.

Topserver levert tegen een aantrekkelijke prijs een goed vormgegeven website. Wij ontwerpen en bouwen uw website helemaal naar uw wens. Hiervoor hoeft u alleen maar uw criteria aan te geven in het ontwerpboek.Deze kunt u hier downloaden in .doc (MS-word) of .pdf (Adobe Acrobat). Daarnaast levert u ons materiaal aan zoals b.v. een logo en tekstuele inhoud. Topserver gaat dan gelijk voor u aan de slag, professioneel en snel !

Kant en klaar.

Om uw keuze misschien iets makkelijker te maken hebben wij voor u een aantal pakketten samengesteld. U vindt deze pakketten , die gebaseerd zijn op templates, door hier te klikken.

Oplossing op maat.

Of u nu kiest voor een enkele pagina,meerdere pagina's,frames, een webshop of een flash-site, Topserver biedt een oplossing op maat voor elk budget.Voor een vrijblijvende offerte of een persoonlijk advies op maat, neemt u contact op met onze afdeling ontwerp. Wij staan u graag te woord.Login Panel
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Onthoud mijn gegevens

Niet geregistreerd?
Registreer nu!

Uw wachtwoord vergeten ?
Google
Google
 
Huidige tijd en datum
Zondag,03 juli 2022,22:51
alle rechten voorbehouden aan Topserver Computers & Internet 2000-2006