Home Computers Internet Download Gastenboek Contact Registreren
Internet

Om een website onder uw eigen bedrijfs-of particuliere naam (www.uwnaam.nl) op het internet te plaatsen heeft u het volgende nodig :

  1. Registratie van uw domeinnaam (www.uwnaam.nl) bij de Stichting Internet Domeinregistratie. TOPSERVER kan hier uw domeinnaam vast laten leggen.
  2. Ruimte op het internet om uw website te plaatsen. Deze ruimte bestaat uit opslagcapaciteit (een aantal megabytes van een harddisk) in een op het internet aangesloten computer. Het verhuur van deze ruimte heet hosting.
  3. Bandbreedte is de maat voor het maximale aantal bezoekers van uw website. Bij elk bezoek (hit) worden gegevens (data) verzonden naar de computer van de bezoeker. Hoe meer bezoekers uw website trekt, hoe meer gegevens er verzonden worden. Dataverkeer wordt gemeten in het aantal megabytes , en het maximale aantal megabytes per maand bepaald de bandbreedte.
  4. En niet te vergeten : Uw website dient ontworpen te worden. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze ontwerpdiensten.
  5. Toegang tot het internet. Om websites te bezoeken en uw email postbus te legen moet u op het internet kunnen komen. Daarvoor is een internet verbinding nodig.(ADSL of Kabel).

U wilt een website plaatsen, wat nu te doen ?

U kunt via onze website of telefonisch het pakket van uw keuze bestellen. Wij sturen u vervolgens een contract en een vrijwaringsverklaring. U retourneerd deze dan ,indien van toepassing, samen met een kopie van uw uittreksel van de Kamer van Koophandel (indien u deze niet heeft kunnen wij dit voor u verzorgen). Daarna gaan wij over tot registratie van uw domeinnaam en reserveren wij voor u ruimte op het internet (activering van uw account). Na registratie en activering sturen wij u een bevestiging met de daarbij behorende inloggegevens. 

 Login Panel
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Onthoud mijn gegevens

Niet geregistreerd?
Registreer nu!

Uw wachtwoord vergeten ?
Sub menu
Domeinregistratie
Webhosting
Webontwerp
Google
Google
 
Huidige tijd en datum
Zaterdag,01 oktober 2022,20:23
alle rechten voorbehouden aan Topserver Computers & Internet 2000-2006